Video : Tipsbladet
Superliga

Viborg med klar besked: Vil forsøge at købe ham

Viborg FF vil forsøge at købe Isak Jensen fri af sin amerikanske klub.

Nogle gange rammer man den som bekendt lige i rumpetten.

Det tyder alt på, at Mads Agesen gjorde i sommerens transfervindue, da Viborgs sportschef hentede Isak Jensen hjem fra USA og St. Louis City. Den 20-årige offensivspiller er udlejet til domkirkebyens helte frem til sommer.

Isak Jensen har haft en blændende sæson i Viborg-trøjen og har på fornem vis løftet arven fra Elias Achouri, hvilket i sig selv må siges at være en svær opgave.

Det vil næsten være pligtforsømmelse, hvis ikke Mads Agesen gør en indsats for at beholde den tidligere Sønderjyske-spiller, og Viborg-bossen lægger da heller ikke skjul på, at han vil gøre et forsøg på at købe Isak Jensen af St. Louis City.

- Vi vil gøre meget for at se, om vi ikke kan gøre ham til permanent Viborg-spiller. Vi snakker frem og tilbage, og der er positive signaler, siger Mads Agesen til Tipsbladet og fortsætter:

- Isak var tænkt som en udviklingsspiller, som skulle ind og konkurrere om pladsen, men han har jo gjort den til sin egen. Vi er lykkedes med at få en ung spiller ind på vores førstehold, og det er vi meget glade for. 

Disclaimer: Tipsbladet og Viborg FF

Sportschefen har et klart bud på, hvorfor det er gået så godt med Isak Jensen i Viborg FF.

- Vi har sat os grundigt ind i, hvad Isak er for en person. Han er en anderledes person, hvis man sætter ham op imod prototypen af en fodboldspiller. Han kræver noget plads og kan godt slå én som introvert, men når man når ind til kernen af ham, har han rigtig meget at give, og den tillid, vi har vist ham på- og udenfor banen, har han udnyttet. 

Isak Jensen har kontrakt med St. Louis City frem til udgangen af 2027, så Viborg FF skal næppe regne med, at amerikanerne er klar til decideret at forære offensivspilleren væk. Mads Agesen forventer imidlertid, at enderne godt kan mødes.

- Han er inden for vores økonomiske rammer, fastslår sportschefen.

Isak Jensen har scoret fem mål for Viborg FF i denne sæson, som også har budt på debut på det danske U21-landshold.