Video : Tipsbladet
Superliga

Viborg går på rov hos Superliga-rivaler

Viborg har hentet Mads Holm ind fra OB som ny talentchef.

Hverken Viborg eller OB har fået den start, de havde håbet på. 

Især de kriseramte fynboere står i lort til halsen med fire nederlag i træk i Superligaen. 

Men nu kan ondt blive værre for OB. I hvert fald har de netop sendt talentchef Mads Holm til en Superliga-konkurrent i form af Viborg.

Og hvor man ærgrer sig over det i Odense, så glæder man sig over det i Viborg. 

- Vi har haft for øje at finde et talent i talentmiljøet. Mads har været vores topprioritet fra starten, og efter en længere dialog er vi nu lykkes med at forene hinanden. Vi mener, at vi har fundet den helt rette i Mads og vi er meget stolte over, at han har valgt os, da vi mener, at han er en stor kapacitet indenfor dansk talentudvikling, fortæller sportschef Mads Agesen til Viborgs hjemmeside. 

Det er da heller ikke hvem som helst, at Viborg har hentet ind. Beslutningen er faldet efter grundig research, og her levede den nu tidligere OB´er op til kravene, mener Mads Agesen.

- -Vi har haft en grundig rekrutteringsproces, hvor det har været afgørende for os at finde en person med et højt fagligt niveau, der samtidig har indgående kendskab til licenssystemet og kommer med erfaring med strategiarbejde. 

Hovedpersonen selv kommer til domkirkebyen efter 11 år på Fyn, men glæder sig til at tage hul på det nye kapitel, der venter ham.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i Viborg FF, hvor jeg ser en klub med en rigtig stærk kultur og et stort udviklingspotentiale. Det er helt sikkert en klub, jeg kan se mig selv i, udtaler Viborgs nye talentchef. 

Mads Holm starter dog først sit nye job i Viborg den 1.januar.