• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Trist Viborg-profil: Jeg ser den gå i mål

Foto: Getty Images

Jakob Bonde var ramt efter bronzen glippede for Viborg.

Af Oliver Okstrøm

Viborg lå længe til bronze-medaljerne på denne sidste spillerunde af Superligaen, men et vildt comeback af AGF i deres kamp mod Brøndby betød, at det blev til en fjerdeplads for viborgenserne.

Dermed er klubben med sine 127 års historie stadig uden medaljer. VFF-midtbanespilleren Jakob Bonde var efter kampen selvsagt ikke i sit bedste humør i løbet af sæsonen, da han blev interviewet af TV3 Sport.

- Jeg er irriteret og skuffet. Jeg er faktisk også ked af det, fortæller han og fortsætter:

- Vi får lidt meldinger, og der går det vores vej i den anden kamp. Jeg synes jo, at vi gør alt, hvad vi kan, og vi er vel også tæt på. Lige pludselig får vi at vide. I 85. at nu skal vi op og lave mål, og så har vi lidt halve chancer. Jeg ser mit eget gå i mål, men det var den desværre ikke, lyder det fra Bonde.

Han peger desuden på, at det er forfærdeligt for ham at stå i.

- Jeg er meget stolt af det her hold og den her klub. Det, som den har leveret i den her sæson, er fantastisk. Det er også fantastisk dernede. De er der gang på gang - og en helvedes masse mennesker dernede. Så jeg er ked af, at vi ikke kunne give dem en medalje, fordi det har de og vi allesammen fortjent, fortæller Jakob Bonde.

Når det kommer til, hvorvidt de selv gjorde nok i deres kamp, som endte 0-0, så er det ikke det store, som han kunne komme frem med.

- Vi vinder ikke kampen. Det havde vi brug for til sidst. Jeg har ikke den store taktiske analyse lige nu, men vi var så tæt på, og det lykkedes ikke. Det er jeg ked af, fortæller Viborg-spilleren.

Der var trods den målfattige kamp ellers chancer nok. Læs mere om det her.