• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Viborg-spiller afslører venskab med verdensstjerne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Viborg-spilleren Nigel Thomas har et nært venskab med verdensstjernen Ruud van Nistelrooy.

Af Ole Hoffskov

Viborg FF præsenterede Nigel Thomas som ny spiller den 2. august, og det markerede Superliga-klubben naturligvis med et opslag på Instagram. 

Opslaget fik fem kommentarer - blandt andre fra en herre, der kalder sig bolle_1409. Den mest opsigtsvækkende kommentar til opslaget kom imidlertid ikke fra bolle_1409. Den kom fra Ruud van Nistelrooy.

Ja, den Ruud van Nistelrooy.

Den hollandske legende, der som aktiv tørnede ud for klubber som Manchester United og Real Madrid, er efter sin aktive karriere gået trænervejen, og fra 2018 til 2021 stod han i spidsen for U19-holdet i PSV. På det hold spillede Nigel Thomas.

Siden har Viborg-spilleren haft et tæt forhold til Ruud van Nistelrooy, som han i dag betegner som en ven.

- Det var utroligt for mig at arbejde sammen med Ruud van Nistelrooy, som nu er min ven. Normalt bliver jeg aldrig starstruck, men da jeg først mødte ham, var jeg det. Han er en del højere end mig, og jeg mærkede med det samme hans aura. Han viste sig at være både jordnær og et varmt menneske, siger Nigel Thomas til Voetbalzone og tilføjer:

- Det er meget specielt, at vi har holdt kontakten. Han kontakter mig stadig for at høre, hvordan jeg har det. Det er trist, at det endte dårligt for ham i PSV, men jeg er sikker på, han nok skal gøre det godt som træner. 

Tilbage i maj kvittede Ruud van Nistelrooy sit job som cheftræner i PSV efter længere tids intern fnidder i klubben. Den 47-årige legende havde stor succes på trænerbænken, men var altså ikke i stand til at fortsætte arbejdet.

Han har ikke hittet en ny arbejdsgiver siden afskeden med PSV. 

Disclaimer: Tipsbladet og Viborg FF