• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Viborg: Vi skal forstærke os offensivt og defensivt

Viborg: Vi skal forstærke os offensivt og defensivt
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Viborg-træner Johnny Mølby ønsker ikke at kommentere, om Billy Nordström er et emne i klubben. Han bekræfter dog, at Viborg er ude efter forsvarsspillere.

Af Martin Davidsen

Superliga-klubben Viborg FF er blevet sat i forbindelse med den svenske venstreback Billy Nordström, men træner Johnny Mølby ønsker ikke at kommentere, om Nordström er et emne i januar-transfervinduet. 

Dog bekræfter Johnny Mølby, at Viborg er ude efter forstærkninger i vinterens transfervindue.

Læs også: Viborg ude efter svensk venstreback

- Vi vil gerne gøre truppen endnu stærkere, og så skal vi have nogle af de skadede spillere klar igen. Vi forventer, at Jeppe Curth, Mikkel Vestergaard og Osama Akkharaz bliver klar igen, og dem benyttede vi ikke meget i efteråret, siger Johnny Mølby til tipsbladet.dk.

Viborg vil forstærke sig over hele banen.

- Defensivt har vi allerede hentet en målmand til at øge konkurrencen på den position, og så skal vi finde nogle forsvarsspillere, som kan forstærke os. Desuden vil vi også gerne supplere offensiven, så vi kan blive stækere der, siger Mølby, der ser frem til et hektisk forår, hvor Viborg indleder halvsæsonen på sidstepladsen i Superligaen.

- Vi ved godt, at det bliver et hårdt forår, men hvis vi får de nævnte spillere tilbage og forstærker os med spillere udefra, har vi før vist, at vi kan levere gode resultater. Men vi skal have nye spillere til, så vi kan øge konkurrencen og være mindre sårbare overfor skader, siger Johnny Mølby.