• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Viktor Fischer træt af VAR-snak: En katastrofe

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Viktor Fischer er træt af hele tiden at skulle snakke om VAR.

Af Victor Risager

Viktor Fischer var langt fra tilfreds med, at han efter kampen mod Lyngby Boldklub igen skulle forholde sig til videodommersystemet.

I mandagskampen, der sluttede uafgjort, var FC København-angriberen således igen involveret i en omdiskuteret situation, hvor han fik tildelt et straffespark. I situationen skred VAR ikke ind for at tjekke den omtalte situation, hvilket blev omdiskuteret.

Efter kampen blev Fischer således også spurgt ind til situationen, og han gjorde det altså meget klart, at han var træt af at snakke om VAR-kendelser.

- Sporten er blevet sådan nu, at vi skal kigge billeder igennem 10-15-20 gange og så skal vi se fra forskellige vinkler for at konstatere, om der er nogen, der rammer nogen en lillebitte smule for meget. Jeg er fuldstændig ligeglad med billedet. I situationen der tager jeg et træk og dribler to mand, og så går jeg forbi, og så er der et benspænd, som jeg falder på.

- Jeg synes, der er straffe i situationen. Billederne viser 17 forskellige ting fra 17 forskellige vinkler. Jeg gider ikke at forholde mig til, at vi har et system, som skulle gøre sporten bedre, men som jeg skal forholde mig til hver eneste gang, fordi der bliver begået straffespark på mig. Det er jo en katastrofe. Det fungerer jo ikke, sagde FC København-angriberen til TV3 Sport.

Samtidig ærgrede Viktor Fischer sig over, at det blev til et pointtab i kampen, selvom FC København var foran to gange undervejs. 

- Det er for dårligt resultat. Vi er foran to gange og kan ikke hold det mindst scorende hold i ligaen fra at komme tilbage to gange. Jeg tænker, det er frustrerende, at vi på en udebane, hvor vi scorer to mål, ikke kan holde dem fra at lave mål. Jeg tror ikke, det er et resultat, der i det lange løb betyder noget, hvis vi kommer hurtigt ovenpå igen, men det er altid frustrerende at smide point og især mod sidstepladsen, sagde han.

FC København er efter kampen på fjerdepladsen i Superligaen. 

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus