Foto: Esbjerg fB
Superliga

Viktor Tranberg om EfB-skifte: Jeg har brug for ny luft og spilletid

Viktor Tranberg forlader FC Nordsjælland til fordel for Esbjerg fB i jagten på spilletid, fortæller han.

FC Nordsjælland solgte for nylig forsvarsprofilen Victor Nelsson til FC København, og tirsdag formiddag solgte de endnu en forsvarsspiller, da Viktor Tranberg drager til Esbjerg fB.

For 22-årige Tranbergs vedkommende var der ikke udsigt til spilletid, og han havde brug for spilletid og ny luft, fortæller han til FC Nordsjællands hjemmeside.

- Det var ikke på denne måde, jeg havde håbet at forlade klubben på, men jeg har brug for ny luft og spilletid, og det ændrer ikke på, hvordan jeg har det med FCN og alle menneskerne i og omkring klubben. Jeg er som sagt taknemmelig for alt, jeg tager med mig til Esbjerg og i min fremtidige karriere, siger Viktor Tranberg, der ellers har været glad for sin tid i FC Nordsjælland:

- Jeg har været sindssygt glad for alle mine år i FCN, for alle de trænere, holdkammerater og stabsmedlemmer, jeg har været sammen med. Jeg er dybt taknemmelig for alt, jeg har lært af og med dem, og FC Nordsjælland er en kæmpe del af mit liv med venskaber knyttet uden for banen også.

I Esbjerg skal han kæmpe med spillere som Rodolph Austin, Markus Halsti og Jeppe Brinch om spilletiden i det centrale forsvar.

Viktor Tranberg nåede at spille 35 kampe for FC Nordsjælland.