Video : Tipsbladet
Superliga

Vil have Luther Singh i dag: Ring til mig, FCK!

Den portugisiske klub AVS Futebol SAD afventer grønt lys til at hente Luther Singh i FC København. Det fortæller klubbens præsident til Tipsbladet.

FC København arbejder på at komme af med Luther Singh inden deadline ved midnat, og hvis man interesserer sig for den sag, er der lagt op til en sand gyser.

Torsdag kom det frem i portugisiske medier, at AVS Futebol SAD fra landets næstbedste række er klar til at hente sydafrikaneren i FC København, men det er ikke sikkert, at aftalen lander.

Det fortæller Henrique Sereno, der er præsident i AVS Futebol Sad.

- Vil vil meget gerne have Luther Singh, og jeg går faktisk rundt og venter spændt lige nu. Sagen er den, at Luther Singh og FC København skal have løst situationen, før vi kan komme på banen, siger Sereno til Tipsbladet og tilføjer:

- Vi er en lille klub, og vi har ikke råd til at betale hele den løn, Luther tjener i FC København, så enten skal FCK leje ham ud til os og dække en del af hans løn, eller også skal de blive enige om at ophæve kontrakten i dag. Begge dele er fint for mig - vi vil bare gerne have Luther Singh.

Præsidenten fortæller, at Luther Singh og hans agent skal til møde med FC København fredag eftermiddag, og han venter spændt på udfaldet. Han krydser fingre for godt nyt i løbet af de kommende timer.

- Vi har andre emner på blokken, men Singh er den spiller, vi helst vil have. Derfor går jeg også rundt og venter på svar. Jeg håber, at jeg snart får grønt lys fra FC København til at skrive kontrakt med Luther Singh. Vi har en et-årig aftale klar, så de kan bare ringe, lyder det fra Sereno. 

26-årige Luther Singh har kontrakt med FC København frem til sommeren 2025, så det er mange penge, sydafrikaneren fortsat står til at tjene i den danske hovedstadsklub. Derfor er det størrelsen på et gyldent håndtryk, Luther Singh og hans agent lige nu er i dialog med FC København om

Tipsbladet arbejder på at få en kommentar fra FC København.