Video : Tipsbladet
Superliga

Dansk klub vil hente Kevin Mensah

Brøndby-spilleren Kevin Mensah tiltrækker sig interesse et halvt år før kontraktudløb, kan Tipsbladet fortælle.

Kevin Mensah har været i Brøndby IF i mere end syv år og spillet mere end 150 kampe for de blågule, men den 33-årige wingbacks tid på Vestegnen lakker efter alt at dømme mod enden.

Han har således ikke været starter i denne sæson, og hans kontrakt udløber til årsskiftet. Derfor virker det oplagt, at parterne senest til den tid vil gå hver til sit.

Det kan dog også blive allerede denne sommer.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er AC Horsens nemlig meget interesseret i at hente Kevin Mensah denne sommer for at opruste forud for klubbens anden sæson under amerikansk ejerskab.

En nøgleperson her er Martin Retov, der som bekendt skifter rollen som assistenttræner i Brøndby IF ud med posten som cheftræner i AC Horsens denne sommer. Retov og Mensah kender selvsagt hinanden indgående fra deres fælles tid på Vestegnen.

I og med at Mensahs kontrakt med Brøndby IF først udløber til vinter, skal AC Horsens betale for at hente wingbacken her og nu.

AC Horsens’ amerikanske ejere har dog vist villighed til at skyde penge i projektet i jagten på at komme tilbage i Superligaen på sigt.

Om det lykkes må tiden vise, da det heller ikke bare et givet, at Mensah rykker teltpælene op og tager med Martin Retov til det jyske, ligesom klubberne som nævnt også skal blive enige.

Tipsbladet kan også fortælle, at den tidligere Brøndby-darling Frederik Holst har været et emne i AC Horsens, men at det lige nu ikke tyder på, at han havner i klubben. 

AC Horsens har netop haft en særdeles skuffende sæson i 1. division, hvor klubben trods en status som Superliga-nedrykker endte i den nedre halvdel og undervejs fyrede den svenske cheftræner Joakim Persson samt sportsdirektør Niels Erik Søndergård.