Video : Tipsbladet
Superliga

Vil lægge sag an mod FCK - kan ødelægge handel

Cruz Azul vil ifølge ESPN lægge sag an mod Rodrigo Huescas og FC København.

Noget af en hovedpine ser ud til at kunne ramme FC København.

Superligaens, måske, første mexicaner Rodrigo Huescas er allerede rejst mod Østrig for at støde til på FCK’s træningslejr, men det betyder ikke, at alt er faldet på plads endnu.

Skiftet ser nemlig ud til at kunne få et juridisk efterspil for FC København og Rodrigo Huescas, der i sidste ende kan sætte en stopper for skiftet.

Det skriver ESPN.

Mediet skriver, at flere kilder fortæller, at Huescas klub, Cruz Azul, vil lægge sag an med FCK, Rodrigo Huescas og mexicanerens agenter.

Ifølge ESPN er Cruz Azul i fuld gang med at sende sagsindlægget til FIFA, da man i klubben ikke mener, at Huescas frikøbsklausul på to millioner dollars (14 millioner kroner, red.) er blevet mødt.

FCK’s bud på 14 millioner kroner er delt op i to betalinger. De første syv millioner skal betales nu, mens resten betales i februar 2025. Det er denne betalingskonstellation, som Cruz Azul ikke mener at have accepteret, hvorfor man ikke forstår, at Huescas er rejst mod Østrig for at underskrive sin kontrakt.

Kilder fortæller også, at Cruz Azul nægter at bekræfte handlen i FIFA’s TMS-system (Transfer Matching System, red.) mens sagen kører, hvilket betyder, at FCK ikke ville kunne registrere Huescas i Superligaen.

Rodrigo Huescas havde kontrakt til sommeren 2025 i Cruz Azul, og det forventes, at han får en femårig kontrakt i FC København.