Superliga Ole Hoffskov

Vil væk fra FC Midtjylland - og til denne klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Offensivspiller er helt ude i kulden i FC Midtjylland, og det trækker op til et snarligt skifte.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland har spillet mange kampe i dette efterår, og Bo Henriksen har nydt godt af en trup med en stor bredde. Bozhidar Kraev har der dog ikke været brug for overhovedet. 

Det var ventet, at den bulgarske offensivspiller ville forlade de danske vicemestre i sommer, men det skete ikke, og det har for Kraevs vedkommende medført et noget kedeligt efterår. Bortset fra 27 minutter i en pokalkamp mod Kjellerup har han ikke været i aktion. Han er end ikke udtaget til FC Midtjyllands kampe.

Derfor må man formode, at Bozhidar Kraev forlader FC Midtjylland i januars transfervindue, og hvis man skal tro bulgarske Tema Sport, vil han gerne retur til barndomsklubben Levski Sofia.

Han ønsker dog ikke et langt ophold i den bulgarske hovedstad, og til sommer vil Bozhidar Kraev allerede videre i teksten. Det bliver imidlertid ikke vel modtaget af Levski Sofia, der vil have 24-årige Kraev til at underskrive en aftale på to eller tre år.

- Han skal beslutte sig for, om han overhovedet vil tilbage til Levski. Vi vil ikke tvinge nogen, siger cheftræner Stanimir Stoilov ifølge topsport.bg,

Bozhidar Kraev kom til FC Midtjylland fra netop Levski Sofia i 2017, og han har været udlejet til både Gil Vicente og Famalicao i Portugal. I FCM-trøjen er han noteret for 54 kampe og seks scoringer.

Han har kontraktudløb til sommer.