Video : Tipsbladet
Superliga

- Vil være fint at slutte karrieren i Brøndby

Brøndby-målmand Patrick Pentz giver et lille hint om fremtiden.

Spiller Patrick Pentz også i Brøndby IF i næste sæson?

Det er ét af de spørgsmål, der lige nu optager allerflest på den københavnske Vestegn, og der er ingen tvivl om, at et flertal håber, at den østrigske målmand også er Brøndby-spiller efter sommerferien.

Patrick Pentz er udlejet til Brøndby fra den tyske mesterklub Bayer Leverkusen, som han i udgangspunktet skal tilbage til. Med mindre han ønsker at blive i Danmark - det er ikke udelukket.

- Den danske liga er selvfølgelig ikke lige så attraktiv som en europæisk topliga, men jeg får spilletid her, og jeg har chancen for at blive mester. Det er selvfølgelig attraktivt. Hvis jeg spiller for Brøndby resten af min karriere, så har jeg haft en god karriere, siger 27-årige Pentz i et interview med Salzburger Nachrichten.

Samtidig fastslår målmanden, at han efterhånden er ved at være træt af forholde sig til fremtiden.

- Jeg bliver stillet spørgsmålet hver uge. Min kontrakt med Leverkusen udløber i 2025, så jeg kan ikke helt selv bestemme, hvad der skal ske. Mit fokus er i øjeblikket på titelkampen, og jeg vil give alt for klubben. Jeg føler mig godt tilpas i København - klubben, byen og personerne passer mig perfekt, fastslår Brøndby-målmanden, der også beundrer det danske publikum:

- Fodbold er meget vigtigt for danskerne. Alle støtter deres klub og tager på stadion i weekenden. Fodbolden lever her.

Patrick Pentz spillede søndag sin kamp nummer 25 for Brøndby IF, da de blå-gule fik 1-1 med fra udekampen mod FC Nordsjælland i Superligaens mesterskabsspil.