Video : Tipsbladet
Superliga

Vild med AaB-emne: Vi er glade for at have ham her

Jesper Sørensen har kun rosende til overs for U19-træner i Brøndby, Menno Van Dam, der angiveligt skulle være AaB's topprioritet til en ny cheftrænerpost.

BRØNDBY (Tipsbladet): Tidligere i dag kunne Nordjyske fortælle, at AaB har fundet sin topprioritet til den ledige cheftrænerpost. 

Ifølge det nordjyske medie er der nemlig tale om Brøndbys U19-træner, Menno Van Dam, der i sidste sæson vandt U17-ligaen med de blå-gule fra Vestegnen. 

Men selvom Brøndby-træner Jesper Sørensen ikke ville kommentere direkte på det potentielle skifte, havde han da alligevel et par rosende gloser til overs for AaB-træneremnet. 

- Han er en dygtig og ambitiøs træner, som er god til at stille krav til sine spillere, og han har en god mandskabsbehandling. Her har han en anden opgave, og jeg er ikke særlig interesseret i at gå ind i, hvad andre klubber må have af ønsker for deres trænere, men Menno er en god træner, som vi er glade for at have her. Han er en dygtig træner.

Er han klar til at tage steppet til seniorfodbold?

- Ja, det er han da, men det er klart, at det skal der være nogle andre til at vurdere. 

Menno Van Dam er dog ikke det eneste træneremne i Brøndby, men ifølge Nordjyske er han altså AaB's topprioritet til posten som cheftræner. 

Den hollandske ungdomstræner i Brøndby kom til klubben i 2022 fra Heerenven, hvor han besad en rolle som U21-træner i hjemlandet. 

Hvis et skifte til AaB bliver en realitet, bliver det samtidig hollænderens første seniorjob, da han udelukkende har haft stillinger på ungdomsniveau. 

Cheftrænerposten i Aalborg er ledig, efter at den nu tidligere træner Oscar Hiljemark for nyligt byttede dansk fodbold ud med svensk fodbold til fordel for Elfsborg.