Video : Tipsbladet
Superliga

Vild med FCK-stortalent: Skal spille sin chance

Jacob Neestrup tror på, at Thomas Jørgensen kan få sit gennembrud i FC København næste sæson.

FREDERIKSBERG (Tipsbladet): For nylig fortalte den udlejede FCK'er Thomas Jørgesen, at han drømte om at slå igennem i FC København på den anden side af sommerferien. 

Og den drøm kan meget vel blive til virkelighed. 

I hvert fald hvis du spørger FCK's cheftræner Jacob Neestrup, der fortæller, at han har stor tiltro til den unge midtbanespiller. 

- Han har gode chancer. Jeg tror på Thomas. Jeg synes, han er en god spiller, fortæller FCK-træneren til Tipsbladet og den øvrige presse efter 'Løvernes' træning i dag, søndag. 

Den 18-årige midtbanespiller har vist lovende takter hos Hvidovre, og Neestrup jubler over det givtige ophold på Vestegnen. 

- Vi har fået lige præcis det ud af lejeopholdet, som vi for eksempel fik med Marco Stamenic i HB Køge.

- Det samme med Orri Oskarsson, der har havde et lejeophold i Sønderjyske. Han er kommet tilbage og har været en vigtig spiller i den her sæson. Og det samme har vi fået med Thomas. Han kommer tilbage, og han skal spille sin chance. Jeg tror på Thomas som FC København-spiller, fortæller Neestrup. 

Og når snakken falder på et eventuelt nyt lejeophold, er FCK-bossen klar i spyttet.

- Nej, det kan jeg love dig for, at han ikke skal!

Thomas Jørgensen har trådt sine fodboldstøvler hos FCK, hvor han blandt andet er noteret for 41 kampe for deres U19-mandskab. 

I Hvidovre er det blevet til 13 optrædener.