Video : Tipsbladet
Superliga

Vild med ny FCK'er: Kan være væk om et halvt år

Discovery-ekspert Mikkel Bischoff er dybt imponeret over den nye FCK-spiller og spår, at han allerede kan være på vej væk til januar.

Elias Achouri er startet som lyn og torden i FC København. 

Den tunesiske tusindkunstner, der kom fra Viborg i sommer, har vist lovende takter i sin spæde start af karrieren hos de danske mestre, hvor han står noteret for to mål og fem oplæg i 11 kampe i den hvide trøje. 

Og det er ikke gået ubemærket hen hos Discovery-ekspert Mikkel Bischoff. 

- Han kan jo det, som ingen andre kan på det hold og måske endda i Superligaen. Det der med at sætte en modstander fuldstændig af fra stående. Hvis han spiller på det her niveau og også viser nogle af de her ting frem i Champions League, så får de jo ikke lov til at holde på ham. Så er han jo væk om et halvt til et helt år, fortæller Bischoff til Discovery efter weekendens topbrag mellem FC København og FC Nordsjælland.

Er han så god allerede?

- Ja, det synes jeg. Det, han viser, det er internationalt niveau. Han kan gøre det individuelt og stadig være en holdspiller. Det er et vanvittigt niveau, fortæller fortsætter Bischoff.

Denne analyse kan kollega og tidligere landsholdsstjerne Thomas Gravesen nikke genkendende til. 

- Han har været her så kort tid. Så det gør det bare endnu mere imponerende. Han elsker at spille fodbold og udviser en enorm glæde ved at være på banen. Det tager han 100% med ind i Champions League. Kan du lyse mod Manchester United eller Bayern München, så går det stærkt, fortæller han til Discovery. 

Elias Achouri ankom fra Viborg for 22,5 millioner kroner. 

Skal eventuelle bejlere sætte kløerne i Achouri i den nærmeste fremtid, skal de dog med al sandsynlighed af med et stort millionbeløb. 

Den tunesiske landsholdsspiller har kontraktudløb med 'Løverne' i 2027.