Vild med Superliga-angriber: Han minder om Elkjær
Foto: Getty Images
Superliga

Vild med Superliga-angriber: Han minder om Elkjær

Discovery-ekspert Thomas Gravesen taler i rosende vendinger om en af Superligaens nye stjerneskud.

Preben Elkjær må regnes som en af de absolut bedste danske angribere nogensinde, og det er derfor også et kompliment af dimensioner, skulle man være så heldig at blive sammenlignet med den tidligere landsholdsbomber. 

Ikke desto mindre er det tilfældet med Silkeborgs nye stjerneskud Alexander Lind, der har fundet netmaskerne i fire Superliga-kampe i streg. 

- Han er en rigtig fin type. Han er anderledes end de andre. Jeg synes, det er fedt, at vi har ham i Superligaen. Man skal passe på med at drage sammenligninger, men der var en 86'er i gamle dage, der kunne med begge fødder. Jeg synes, han minder om Elkjær. Den måde, som han gør tingene på. Han sparker dem ind med sådan en sikkerhed, ligesom Preben Elkjær, han gjorde, fortæller Thomas Gravesen til Discovery, efter Søhøjlandets Helte tog en ordentlig skalp med en 3-1 sejr over FC København i Parken. 

Som Thomas Gravesen hentyder til, hærgede Preben Elkjær til VM i 1986, hvor han lynede fire gange i turneringen.

Hellas Verona-legenden scorede i øvrigt 38 mål på blot 69 landskampe, så det er ikke hvem som helst, som Alexander Lind bliver sammenlignet med.

Kent Nielsen vil sikkert gnide sig i hænderne, hvis den unge angriber kan levere samme scoringsfrekvens for Silkeborg.

Den 21-årige angriber kommer fra SIF's eget akademi og har spillet 58 kampe for midtjyderne, hvor han har kvitteret med 13 mål.