Foto: Alamy
Superliga

Vild udvikling: Han er Brøndbys bedste angriber

Discovery-ekspert Mikkel Bischoff er voldsomt imponeret over den udvikling, som Mathias Kvistgaarden har været igennem de seneste år.

Både Yuito Suzuki og Ohi Omoijuanfo har været skarpe indtil videre i foråret, men hverken japaneren eller nordmanden er den bedste angriber i Brøndby IF's trup. 

Sådan lyder dommen i hvert fald fra Discovery-ekspert Mikkel Bischoff, der i stedet peger på Mathias Kvistgaarden, som i mandagens udekamp mod FC København kom ind fra bænken og fik udlignet efter 10 minutter på banen. 

- Jeg tror ikke, at der er nogen tvivl om, at hvis Kvistgaarden havde været fuldstændig klar her i foråret, så havde han spillet fra start. Jeg synes, at han er deres bedste angriber. Jeg synes også, at han er bedre end Ohi, og han havde måske også spillet i stedet for Suzuki, selvom Suzuki har gjort det vanvittigt godt.

- Det er jo en spiller, som højst sandsynligt bliver solgt for mange penge til sommer, og en spiller, som har en energi og et Brøndby-hjerte, som kan bære Brøndby rigtig langt, lyder det fra Mikkel Bischoff.

Discovery-eksperten peger samtidig på, at Mathias Kvistgaarden har formået at tage nogle rigtigt store skridt siden Superliga-debuten tilbage i 2020.  

- Han er en spiller, som har udviklet sig helt vildt. Jeg kan huske de første kampe, hvor vi så ham i Superligaen, hvor han farede rundt og var fuldstændigt færdig efter en halvleg, fordi han ville være med i det hele.

- Han farer stadig rundt og sætter sit aftryk, han løber dybt og ind i modstanderne og han er en kriger, men han er også blevet mere koldblodig. Især i afslutningerne. Det her er jo en afslutning fra allerøverste hylde, lyder det fra Mikkel Bischoff, med henvisning til mandagens 1-1-mål mod FC København.  

Mathias Kvistgaarden er i denne sæson noteret for otte Superliga-mål, det samme antal som Ohi Omoijuanfo. Yuito Suzuki har scoret fem ligamål i alt. 

Loading Poll...