• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Vild varme venter FCK: Sådan er det internationalt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København kan se frem til at spille i op mod 40 graders varme torsdag aften.

Af Victor Risager

FC København skal torsdag aften igen i aktion i Conference League-kvalifikationen, når de skal møde bulgarske Lokomotiv Plovdiv på udebane.

Jess Thorup og kompagni skal imidlertid ikke kun forsøge at tøjle deres bulgarske modstandere, for de skal også forsøge at klare sig under nogle ret vilde forhold. Den bulgarske sommer byder nemlig på høje temperaturer, og vejrudsigterne forventer temperaturer op mod 40 grader torsdag aften.

Det er imidlertid ikke noget, der bekymrer FC København synderligt.

- Det er blot et af flere vilkår, som der skal tages højde for, og sådan er det, når vi spiller internationalt, siger cheftræner Jess Thorup ifølge fck.dk.

- Vi ved aldrig helt, hvad der venter os med hensyn til f.eks. omklædningsrum, græsset, klimaet og så videre, så det må vi tage som det kommer. Der bliver da også indlagt en vandpause i løbet af hver halvleg, for selvfølgelig skal vi sørge for, at spillerne får den væske, de skal have, og der er også isposer, man lige kan køle sig med.

FC København kommer til kampen mod Lokomotiv Plovdiv ovenpå sæsonens første Superliga-sejr, som de hentede mod OB, og cheftræneren er generelt fint tilfreds med udviklingen.

- Jeg kan godt mærke på truppen, at vi vandt i søndags, for det giver naturligvis lidt ekstra selvtillid, som vi kan tage med os til kampen i morgen. Men jeg synes også, at vi spillemæssigt bevæger os i den rigtige retning i løbet af de første uger, siger Thorup.

Der er kampstart i opgøret mellem Lokomotiv Plovdiv og FC København torsdag klokken 18.00 dansk tid. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020