• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Vildt rygte: Napoli vil have AC Horsens-spiller

Foto: AC Horsens

Forsvarsspiller fra AC Horsens har fanget selveste Napolis opmærksomhed.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Nul minutter står Alagie Saine noteret for i AC Horsens, som han skiftede til i vinter.

Han er udlejet fra Falcons i hjemlandet Gambia frem til sommer, men allerede der kan et noget større eventyr vente. Italienske medier beretter således om interesse fra selveste Napoli.

Selvom det ikke er blevet til spilleminutter for AC Horsens, så viste Alagie Saine sig for nyligt flot frem ved de afrikanske U20-mesterskaber, hvor Gambia nåede hele vejen til finalen.

Saine spillede fuld tid i samtlige kampe, og noterede sig samtidig for to scoringer. Det kan meget vel have været til disse mesterskaber, at Napolis scouts fik øjnene op for stopperen.

Foruden 20-årige Alagie Saine så har den italienske storklub, som cruiser mod det italienske mesterskaber, også Pape Diop fra Zulte Waregem og Pape Diallo fra Metz på listen.

Den talentfulde trio er alle udset til at skulle have en fremtidig rolle på Napolis mandskab, da de på nuværende tidspunkt fortsat er unge og uprøvede talenter på den allerstørste scene.

AC Horsens har ikke ligefrem set stabile ud defensivt i foråret indtil videre, så det kan da godt være, at Jens Berthel Askou skal begynde at kigge i retning af Saine efter hans vellykkede U20-mesterskaber med Gambia.

Lejeaftalen med AC Horsens udløber til sommer.