Foto: IMAGO
Superliga

Vildt Superliga-agentdrama: Flere sider af sagen

FCN-chef Jan Laursen fortæller, at der er flere sider af sagen i Ibrahim Osmans agent-drama.

FC Nordsjælland-chef Jan Laursen har taget bladet fra munden i det store agent-drama om Ibrahim Osman.

Tipsbladet har tidligere kunne fortælle, at sagen er blevet sendt til DBU’s Disciplinærinstans, og det altså kan få konsekvenser for Osman og Mitch Bakkovens.

Over for Viaplay fortæller Jan Laursen sin udlægning af sagen:

Hvad er din version af, hvad der er sket i sagen?

- Det kommer an på, hvad du mener præcist, for jeg sidder som klubrepræsentant, og skal tage mig af den del, og der forholder vi os professionelt til den del der.

- Vi har også det vigtige holdepunkt, at der er klubber på øverste hylde, der prøver at præge, hvilke agenter der skal være på spillerne.

- Her er det meget vigtigt, at spillerne har deres frie valg, og så har vi rigeligt at se til på klubsiden, og derfor er vi 100 procent professionelle, når vi går ind i sådan et forløb og forhandlinger på den hylde, fortæller Jan Laursen til Viaplay. 

FCN-bossen fortæller også, at klubben har sit på det rene, og at der er flere sider af sagen:

- Vi kigger selvfølgelig på, at vores del er i orden osv., men vi kan ikke kontrollere alt, så længe de forskellige instanser også accepterer det.

- Så kan der være nogle ting, der bliver kigget efter, der skal gøres noget ved, men vores del er, som den skal være, og så håber vi, at vores spiller og dem omkring tager så gode beslutninger som overhovedet muligt.

- Så er der jo altid flere sider af enhver sag, og så kan det være, at den første version ikke er den fulde del, men jeg kender til vores side, og der er ikke andet at sige, end at vi er enormt stolte over det her, fortæller Jan Laursen.

Agent Darryl Powell har selv fortalt, at hans jurister er på sagen, så meget tyder på, at der er et civilt søgsmål i gang, som altså intet har med DBU at gøre.