Video : Tipsbladet
Superliga

Voldsomt vejr kan ramme mulig guldkamp

Der kan godt blive tale om en elektrisk stemning på mere end én måde søndag.

Søndag vil der nok være en chance for, at fans i Brøndby og i Herning vil holde øje med stillingen i den modsatte kamp. Hvis Brøndby smider point mod AGF, så vil FC Midtjylland nemlig have chancen for at tage mesterskabet med en sejr over Silkeborg.

Kampen i Herning kan dog blive en meget våd omgang. Der er tilmed risiko for torden til deres kamp. Det oplyser DMI.

Her bliver der peget på, at man i mellem klokken 12 og 21 vil være en forvetning om både tordenbyger og lokale skybrud, hvor der kan falde mellem 15 og 25 mm regn på en halv time.

I den varsel, som er blevet udsendt lørdag aften bliver der peget på, at der er en risiko over hele Danmark pånær Bornholm, men at det er området fra Sønderjylland og nordpå op over den vestlige og centrale del af Jylland samt Thy, hvor de kraftigste byger vil kunne forekomme.

Kampen i Brøndby - og for den sags skyld i Parken mellem FCK og FC Nordsjælland - vil også være omfattet, men det er med en mindre risiko-grad. Det er anderledes i Herning, hvor der er tale om en kategori 1-varsel ud af tre mulige, som kaldes 'voldsomt vejr'.

- Vær opmærksom på, at vejrudviklingen kan påvirke dine omgivelser og udendørsaktiviteter, lyder det fra dem under den kategori.

Det er kombinationen af varm og fugtig luft, som søndag skaber 'gode' betingelser for dannelse af regn og torden, forklarer DMI.

De tre omtalte kamp spilles alle med kampstart klokken 17, og dermed lander det lige i midten af det tidsrum, som der varsles om.