Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Wass til FCK?: Nu svarer han på rygterne

Foto: Getty Images

Den tidligere Brøndbyspiller er de seneste dage rygtet til FCK i de spanske medier.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Det vækker næsten altid store følelser, når en tidligere spiller fra Brøndby eller FC København skifter til ærkerivalen.

Det fik Kamil Wilczek senest at mærke. Den næste i rækken til at få "kærligheden" at føle på den københavnske Vestegn kan være Daniel Wass, der til B.T. forholder sig til rygterne om, at han meldes til FC København.

- Der vil altid være rygter om, at jeg skal tilbage til Danmark, når jeg er kommet op i alderen, og jeg kun har et år tilbage af min kontrakt i Valencia. Alt er interessant, og jeg vil selvfølgelig lytte til det hele, men jeg har stadig min kontrakt, så det er Valencia, der bestemmer min skæbne, slår Daniel Wass fast.

Den alsidige spiller erkender blankt, at han savner Danmark, og at han efter 200 kampe i La Liga har opnået "mere end han turde håbe på", da han i sin tid skiftede fra Brøndby.

Og selvom "alt er interessant" så er der et særligt tilhørsforhold til Brøndby IF, og et skifte hertil er heller ikke helt ude i hampen.

- Igen skal timingen være rigtig, og der skal to til tango. Jeg har et tilhørsforhold til Brøndby, i og med at jeg kommer derfra og er opvokset i Brøndby, så det er klart, at jeg også kigger den vej. De skal være lige så meget interesserede i mig, som jeg skal være interesseret i dem, siger Daniel Wass til B.T. og afviser samtidig at fortælle, om der er konkrete samtaler mellem de to parter.

Daniel Wass understreger, at han ikke har sagt farvel til Valencia endnu, og at han stadig har et år tilbage af sin kontrakt med klubben. Forud venter EM, og det er her, han kommer til at lægge sit fokus nu.