Video : Tipsbladet
Superliga

Wesström bekræfter suspendering af Steffen Nielsen

De seneste dage er det kommet frem, at OB har suspenderet assisterende sportsdirektør Steffen Nielsen. Det kan sportsdirektør Björn Wesström nu bekræfte.

Krisen kradser i Ådalen. 

Efter et pinligt nederlag i pokalturneringen til Fredericia for godt en uge siden blev cheftræner Andreas Alm på porten. 

Det er dog ikke slut med uroen på fynboernes ledelsesgang. 

I fredags skrev Bold.dk, at OB havde suspenderet den assisterende sportsdirektør Steffen Nielsen på grund af en intern undersøgelse i klubben, og det kan sportsdirektør Björn Wesström nu bekræfte. 

- Det kan jeg bekræfte. Han er ikke på arbejde for nu. Vi undersøger tingene og ser, om der er noget, vi behøver at tage stilling til, fortæller han til Viaplay inden kampen mod Hvidovre.

Med OB's kamp for at vende krisen kan de få brug for alle de ressourcer, de overhovedet har til rådighed. Den svenske sportsdirektør er dog ikke bekymret for, at suspenderingen kommer til at have nogle konsekvenser for sit arbejde som sportsdirektør.

- Vi har et god setup. På den korte bane er det ikke noget problem. Lige nu handler det om at være en leder. Det handler om at få personalet til at fokusere på de ting, som vi kan påvirke. Den her sag kan vi ikke påvirke. Så vi skal bare håndtere det så professionelt som muligt, fortæller han til Viaplay.

Du kan læse mere om suspenderingen af Steffen Nielsen HER.

Du kan i øvrigt se interviewet med Björn Wesström i sin fulde længde i videoafspilleren øverst.