• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League /ritzau/

Ny fyring i Premier League: Portugiser færdig

Foto: Getty Images

Bruno Lage er fortid i Wolverhampton efter et par utilfredsstillende måneder for klubbens ledelse.

Af /ritzau/

Kontinuitet på trænerbænkene er ikke en høj prioritet i de fleste Premier League-klubber.

Det gav Wolverhampton søndag endnu et eksempel på. Portugiserne Bruno Lage er således smidt på porten efter mindre end halvandet års ansættelse.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Wolverhampton-formand, Jeff Shi, bemærker her, at Bruno Lage som nyankommet i sidste sæson førte holdet til en tiendeplads og skabte klare forbedringer.

Han kalder også Bruno Lage en fremragende, dedikeret og hårdtarbejdende træner samt en varm, vis og ærlig mand.

Alle disse egenskaber er dog ikke nok, når man som Bruno Lage kun har ført sit hold til point i halvdelen af sæsonens ligakampe.

Seks point efter otte kampe, hvor det er blevet til nederlag hjemme mod Manchester City samt ude mod Tottenham, Leeds og West Ham, slettede således sidste sæsons bedrifter og Bruno Lages fortræffeligheder.

- Jeg er helt ærlig ikke i tvivl om Brunos evner, og jeg er sikker på, at han får succes et andet sted. Men holdets form og præstationer i de seneste måneder betyder, at vi ikke havde andre valg end at handle, siger Jeff Shi.

Wolverhampton ligger nummer 18 af 20 hold i Premier League og har øjeblikkeligt fire point op til den 10.-plads, som i sidste sæson gjorde ledelsen glad, med 30 runder tilbage af sæsonen.

Trænerne Steve Davis og James Collins overtager foreløbigt styringen med førsteholdet frem mod udekampen mod Chelsea lørdag.

/ritzau/