Video : Tipsbladet
Superliga

Younes Bakiz får fire år i SIF

Younes Bakiz får fire år i Silkeborg IF.

Tipsbladet kunne tirsdag eftermiddag fortælle, at Younes Bakiz fra AaB skifter til Silkeborg IF.

Nu er der mere nyt. Offensivprofilen får fire år i Silkeborg, og aftalen skulle være underskrevet tirsdag, som Tipsbladet forstår det.

Det har Bold også fortalt.

Med en underskrift binder Bakiz sig altså til Silkeborg IF for de kommende fire sæsoner, og her skal han altså hjælpe de forsvarende pokalvindere med at fortsætte deres succes under Kent Nielsen.

Den 25-årige offensivspiller har før vist sig fornemt frem i Superligaen, hvor han står noteret for ni mål i 48 kampe. Han har optrådt for både Viborg FF og altså AaB. 

I AaB blev Bakiz brugt for forskellige offensive pladser i den forgangne sæson, men i SIF kan han efter alt at dømme få lov til at spille på den ene af de to offensive midtbanepladser i Kent Nielsens system.

Her skal han blandt andet dyste med Tonni Adamsen, Mads Larsen, Callum McCowatt og Stefan Teitur Thordarson om spilletiden. Sidstnævnte har dog kontraktudløb om seks måneder og kan være på vej videre. 

Med Silkeborg skal Younes Bakiz besøge sin gamle hjemmebane i Aalborg allerede i anden spillerunde af den kommende sæson.