Video : Tipsbladet
Superliga

Zappede væk på TV: Troede Brøndby-guld var hjemme

Christian Nørgaard har svært ved at forstå, hvordan det lykkedes Brøndby IF at smide Superliga-guldet i sidste runde.

FREUDENSTADT (Tipsbladet): Brøndby IF havde mere end en hånd på mesterskabspokalen, men på dramatisk vis lykkedes det de blå-gule at smide guldet væk i sidste spillerunde i Superligaen, som var en Alfred Hitchcock-gyser værdig.

I stedet kunne de fejre den ultimative triumf i FC Midtjylland.

Rigtig mange sad klistret til skærmen for at følge afslutningen i Superligaen, og én af dem var Christian Nørgaard, der naturligvis heppede på sin tidligere klub fra Københavns Vestegn.

For midtbanespilleren var det nærmest surrealistisk, at Brøndby smed guldet.

- Det var fuldstændig som at ryge tilbage i tiden til Horsens i 2018. Jeg var på ferie med min hustru og lå og så kampen, og da Silkeborg førte 2-0 i Herning, skiftede jeg over på den engelske play off-finale, som blev spillet samtidig, fordi jeg tænkte, at Brøndby ville klare den, siger Christian Nørgaard.

Men det gjorde de blå-gule altså ikke.

- Efter 10 minutter i anden halvleg var tingene vendt på hovedet, og jeg så den sidste halve time. Det var som at se én selv tilbage i 2018, og det under jeg ikke nogen - især ikke på hjemmebane. 

- Det, der er så fantastisk ved Brøndby, er, at i næste sæson står fansene der bare igen og synger endnu højere. Det er det, der kendetegner den klub. 

Christian Nørgaard tørnede ud for Brøndby IF fra 2013 til 2018 og er noteret for 147 kampe i den gule trøje.