• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Zeca om Brøndby-kampen: Det handler ikke kun om at få tre point

Foto: Getty Images

FC København-anfører Carlos Zeca er klar over, at de direkte dueller mod Brøndby er noget særligt for både fansene og alle i og omkring klubben.

Af Oliver Okstrøm

FC Københavns anfører, Carlos Zeca, får sig et derby-jubilæum på søndag, når han for tiende gang skal møde Brøndby. Det er et opgør, som han ser meget frem til at blive en del af endnu engang.

Det gør han klart i et interview på FCK's officielle hjemmeside.

- Vi glæder os rigtig meget til på søndag. Vi ved alle, at det ikke kun handler om de tre point i Superligaen, men at kampen også er enormt vigtig for vores fans og alle andre i og omkring klubben, siger han og fortsætter:

- Når de nu ikke kan være på stadion til at støtte os, så må vi give dem en god oplevelse hjemme foran skærmen ved at spille en god gang fodbold og prøve at dominere kampen - og først og fremmest ved at vinde, både for os selv og for fansene, lyder det fra Carlos Zeca.

Siden coronapausen har FC København hentet 10 point ud af 12 mulige, og selvom han er glad for at spille igen, så skal der mere til at gøre den tidligere Panathinaikos-spiller tilfreds.

- Det var svært under coronapausen, hvor vi hverken spillede kampe eller trænede normalt, men nu er vi glade for at være i gang igen og spille kampe. Men vi er selvfølgelig ikke tilfredse med, at vi bare kan spille igen - vi vil mere, og vi vil vinde alle kampe. Især den på søndag. Jeg ved, hvor meget en sejr betyder for fansene, og vi vil gøre alt for gøre dem stolte, fortæller Zeca.

Kampen mellem Brøndby og FC København spilles søndag klokken 18.