• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Talent tipsbladet.dk

FC Midtjylland-spiller nomineret til Golden Boy-pris

FC Midtjylland-spiller nomineret til Golden Boy-pris
Foto: Alexandre Loureiro/Getty Images

Den årlige liste over de største fodboldtalenter i verden er ved at blive indsnævret. Og på listen står stadig FC Midtjyllands lejede braslianer Evander.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjylland kan godt tillade sig at have høje forventninger til deres nye spiller Evander. 

Brasilianeren er nemlig blandt de 60 tilbageværende navne på den årlige Golden Boy-nomineringsliste, der hvert år ender med at kåre det største talent i verden. 

Den 20-årige brasilianer har endnu ikke fået debut for Ulvene, men var i truppen mod Brøndby. Han er dog ikke langt fra at være i kampform, idet han spillede sin sidste kamp i brasilianske Vasco det Gama få dage før sit skifte til FC Midtjylland. 

Det er ikke første gang, at FC Midtjylland har en spiller på den prestigefyldte liste. I 2017 florerede Mikkel Duelund - der netop er blevet solgt til Dynamo Kiev - på listen. 

Blandt tidligere vindere af Golden Boy-prisen kan man finde Lionel Messi, Wayne Rooney, Raheem Sterling, Isco og senest Kylian Mbappé. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.