• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Talent Oliver Okstrøm

FCK's U19-hold gør rent bord: Vinder The Double

Foto: Getty Images

FC Københavns U19-hold vandt også DBU Københavns pokalturnering.

Af Oliver Okstrøm

Det er ved at udvikle sig til lidt af et jubel-år for FC København. Senest sikrede klubben sig deres 14. mesterskab i de 30 år, som klubben har eksisteret i, og på ungdomsfronten er man også særdeles godt med.

U19-holdet har også sikret sig mesterskabet foran FC Midtjylland, som det også var tilfældet i Superligaen. Her kan det dog ende med, at de slutter 11 point foran midtjyderne, da FCM har spillet deres sidste kamp, og FCK stadig mangler ét opgør, inden de kan gå på sommerferie.

Og mens FCK's seniormandskab altså ikke nåede frem til pokalfinalen, da de tidligt blev slået ud af Nykøbing FC fra 1. division, så har U19-holdet altså godt kunne gå hele vejen, og onsdag spillede de finale mod Lyngby i DBU Københavns pokalfinale.

Her endte det med en knusende 5-0-sejr til FC København.

Det var med Jeppe Corfitzen, Fisnik Isaki, Aksel Halsgaard og Daniel Haarbo som målscorere, hvor førsnævnte nettede to gange.

U17-holdet er desuden på vej mod et mesterskab også. Her er de to point foran OB med fire kampe tilbage. De røg endvidere ud af den lokale pokalturnering i semifinalen.