Video : Tipsbladet
Talent

Kæmpe skalp: Ny FCK-spiller dukker Man Utd

FC København viste igen, at de kan bide skeer med de største klubber i Europa, når det handler om talenterne.

FC København kan prale af at have en rigtig spændende talentafdeling, og klubben viste igen denne onsdag, hvorfor hypen er berettiget. 

Klubben har indtil videre imponeret i Youth League, og man fortsætte i samme stil denne eftermiddag, hvor man vandt 1-0 over Manchester United.

Sejren blev cementeret i slutfasen, da den nye FC København-spiller Queyrell Tchicamboud tog sagen i egen hånd. Han fik bolden på Manchester Uniteds banehalvdel, satte straks fart på og krøllede bolden sikkert i nettet nær den fjerneste stolpe. En glimrende soloaktion, som fik de unge FCK-spillere og i særdeleshed Tchicamboud selv til at bryde ud i jubel. 

Queyrell Tchicamboud er ny spiller i FC København. Han blev hentet i slutningen af september i stor international konkurrence, meldte FC København selv. Han har en fortid i Paris Saint-Germain og har repræsenteret det franske ungdomslandshold. 

Han blev indskiftet i dag, og man forstår, hvorfor der er store forventninger til ham i den danske hovedstad. 

Dermed har klubben ni point i gruppespillet i ungdommens Champions League, og man må sige, at det er en glimrende generalprøve for klubben forud de voksnes brag på Old Trafford senere i aften.

Muligheden for at spille sig videre fra gruppen ser også god ud, for FC København har maksimumpoint efter tre runder, og man har hele seks point ned til Bayern München på andenpladsen.