Medie: AaB hapser endnu en Brøndby-dreng
Foto: Getty Images
Talent

Medie: AaB hapser endnu en Brøndby-dreng

AaB har gang i den store fisketur i hovedstadsområdet.

Transfervinduet er åbent igen, og i AaB har man ikke kun udsigt til forstærkninger af førsteholdet. Der er også blevet åbnet op for sluserne til ungdomsafdelingen, hvor der kommer flere nye ansigter i den nye sæson.

Først var det B.93's Bertram Skovgaard, som blev bekræftet af hovedstadsklubben. Nu handler det om Brøndby-spilleren Kasper Larsen, som er på vej til Nordjylland. Det skriver Brøndby-fanmediet 3point.dk.

Her bliver der peget på, at Larsen, der er fra årgang 2004 ikke har fået forlænget sin kontrakt med den københavnske vestegnsklub, og derfor kan han nu skifte kvit og frit til AaB'erne.

Det lader desuden til, at det ikke er den eneste Brøndby-spiller, der er på vej. Det har også været nævnt hos bold.dk, at Patrick Allentoft rykker til Aalborg.

I den seneste sæson havde AaB det både svært i U17- og U19-Ligaen, og det var planen, at man skulle have forstærket trænerstaben hos ungdommen med Bo Zinck, som skulle være kommet til fra Thisted.

Det endte dog slet ikke som ventet, da han aldrig nåede at komme til klubben, da en afslutningsfest stak lidt af for ham. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.