Video : Tipsbladet
Talent

Store klubber har synet FCK-talent

Udenlandske klubber sværmer om Amin Chiakha, der er Youth League-topscorer.

Der løber mange unge og talentfulde spillere rundt i FCK. Et af de store talenter, som skiller sig ud, og som er blevet bemærket internationalt, er Amin Chiakha.

De mange mål fra den unge og arbejdsomme angriber er nemlig ikke gået ubemærket hen.

Der har tidligere været skrevet om stor udenlandsk interesse for den danske ungdomslandsholdsspiller. I den forbindelse blev den unge angriber kædet sammen med Juventus og Ajax.

Nu kan Tipsbladet afsløre, at der også er andre bejlere, som har set sig lune på FCK-talentet.

De store engelske Manchester-klubber, United og City, følger også begge den varme angriber, som både har banket mål ind i U19-Ligaen og i UEFA Youth League, ungdommens Champions League.

Foto: Alamy

Derudover følger både Bundesliga-klubber samt hollandske og franske klubber fra Ligue 1 angriberen tæt. Der er derfor bred international interesse for Chiakha.

Klubberne har både været til stede ved FCKs kampe i U19-Ligaen og i Youth League, hvor de unge løver bl.a. slog netop Manchester United.

Der resterer kun halvandet år af kontrakten mellem Chiakha og FCK, og det er derfor ikke utænkeligt, at der med den store udenlandske interesse kan ske noget allerede nu til sommer.

Der er dog ingen tvivl om, at FCK vil gøre deres for at holde på angrebstalentet.

Chiakha har allerede trænet en del med klubbens førstehold, og ifølge Tipsbladets kilder i og omkring klubben er der store forventninger til den unge U-landsholdsspiller.

Amin Chiakha er udtaget til det danske U18-landshold, som i denne uge spillede 1-1 i en venskabskamp mod Tyskland.

Det danske U19-landshold har dog et forestående EM til sommer, hvor Danmark deltager for første gang, og det er derfor også en mulighed for Youth League- topscoreren at fortsætte sin gode målform, hvis han bliver udtaget til turneringen, som finder sted i Irland fra 15.-29. juli.