Foto: Claus Bonnerup/Getty Images
Talent

Viaplay med stor prisstigning i Sverige

Viaplay hæver prisen i Sverige, og det er en markant prisstigning, der venter for de svenske kunder.

Sportsfans i Sverige kan se frem til at betale en hel del mere om måneden for Viaplays totalpakke, der inkluderer sport.

Det er DI, der skriver, at Viaplay i Sverige hæver prisen på sportspakken med 27 procent. Prisen går fra 549 svenske kroner til 699 svenske kroner - det svarer til, at prisen nu er på 465 danske kroner.

Det er kun totalpakken, der stiger i pris.

- En krævende verdensmarkedssituation giver højere omkostninger, og det påvirker også Viaplays produkter. Prisjusteringen bliver lavet for at opretholde vores eksklusive indhold med flere af de største ligaer og konkurrencer i verden.

- Denne prisjustering, der i dag er blevet kommunikeret via Viaplay.se, gælder for nye kunder, og vi har ikke fået nogen respons på det, siger Viaplays svenske pressechef, Susanne Nylén ifølge Expressen.

Mens prisen stiger markant i Sverige, rammes danske kunder ikke af prisstigninger.

Tipsbladet har været i kontakt med Viaplays danske afdeling, som siger, at der ikke er nogen prisstigninger på vej til de danske kunder.

Viaplay har været ramt af en stor økonomisk nedtur og har været ramt på aktiemarkedet, hvor man har igangsat en aktieemission for at rejse kapital.

Prisen på totalpakken i Danmark er 449 kroner om måneden.