1. division

Jimmy Nielsen: Jeg er kørt sur i Vejle

Målmanden Jimmy Nielsen er kørt sur i livet i Vejle Boldklub og er gået på jagt efter en ny klub, mens han samtidig overvejer tilbud om at blive træner.

Jimmy Nielsen og Vejle endte efteråret på 1. divisions ottendeplads, hvilket ikke var tilfredsstillende for klubben. Den 32-årige målmand var træt af, at det sportsligt gik så skidt og blev enig med sig selv om, at han måtte vende tilbage efter vinterpausen med ny energi.

- Jeg har meddelt klubben, at jeg er kørt lidt sur i det. Så jeg kigger efter andre steder, eller også indstiller jeg karrieren til sommer og tager et af de trænertilbud, jeg har på hånden, siger Jimmy Nielsen til tipsbladet.dk.

I løbet af efteråret kom der historier frem om ballade og drukture i Vejle-truppen, men det er ikke disse ting, der har fået Jimmy Nielsen til at køre sur i Vejle-livet.

- Jeg er lidt ked af, at jeg har det sådan. Jeg har brugt meget energi, tid og kræfter her. Men jeg har bare ikke den store motivation til at fortsætte i Vejle. Jeg er ikke sur på klubben eller noget, det er mig og min motivation, den er gal med, siger Jimmy Nielsen og understreger, at han fortsat har ambitioner med fodbolden.

- Jeg har stadig nogle ambitioner, som jeg gerne vil have opfyldt, så jeg vil gerne finde et andet sted at spille. Jeg tror på, at jeg har nogle gode år i mig endnu. Men kommer der ikke noget, så fortsætter jeg i Vejle resten af sæsonen, for jeg har jo altså stadig tre år tilbage af min kontrakt, og så stopper jeg nok til sommer og tager et trænerjob, siger han.