• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Victor Risager

Australien og Indonesien har diskuteret bud på VM-værtskab i 2034

VM i 2034 kan potentielt blive afholdt i Australien og Indonesien.

Af Victor Risager

Der er hele 15 år til, men forberedelserne til VM i 2034 er så småt allerede begyndt. I hvert fald begynder diverse fodboldforbund allerede nu at forberede deres bud på værtsskabet for VM i 2034. 

Således har Australien og Indonesien allerede diskuteret muligheden for at byde på et fælles værtsskab af VM i 2034. Det bekræfter det australske fodboldforbund ifølge Reuters.

- Det australske fodboldforbund (FFA) kan bekræfte, at det har været afholdt diskussioner med Indonesiens fodboldforening (PSSI) om muligheden for i fællesskab at byde på værtskabet for VM i 2034, skriver de i en meddelelse til Reuters.

- Et fællesbud mellem Indonesien og Australien blev også drøftet i sidste uge ved ASEAN's Football Federation Council-møde i Laos.

Det australske fodboldforbund vil ikke fortælle, om diskussionerne er igangværende eller ej.

Meddelelsen kommer imidlertid kort efter, at Thailands premiereminister, Prayuth Chan-ocha, afslørede, at 10 medlemslande i ASEAN – heriblandt Indonesien – ville byde på værtsskabet for slutrunden. Og Australien tilføjer, at de er åbne for at dele værtsskabet med flere lande:

- FFA er åbne overfor muligheden for at diskutere et ASEAN-bud til 2034 FIFA World Cup med medlemslande i regionen, skriver de.

I 2022 skal Qatar afholde VM, og i 2026 skal USA, Canada og Mexico dele værtsskabet. Det vides endnu ikke, hvem der får lov til at afholde VM i 2030.

Superliga

LIVE: Gevaldige chancer i Parken

Med en sejr i Telia Parken kan FC Midtjylland gå hele syv point foran FC København i Superligaen. Lykkes det? Følg me...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...