• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Ole Hoffskov & Victor Risager

- Danmark er undervurderet

Foto: Getty Images

Didier Deschamps kalder Danmark for undervurderet forud for lørdagens kamp mellem de to nationer.

Af Ole Hoffskov & Victor Risager

Tipsbladet i Qatar.

To gange i 2022 har Danmark og Frankrig mødt hinanden. Begge gange har været i Nations Leaague, og begge gange er Kasper Hjulmands tropper løbet med sejren.

Nu mødes de to nationer for tredje gang i år, denne gang til verdensmesterskaberne i Qatar, og her skal Les Bleus forsøge at få bugt med deres dårlige stime mod de rød-hvide.

Netop det blev også et emne på fredagens pressemøde med Didier Deschamps, hvor den franske landstræner blev spurgt, hvorfor at netop Danmark volder de forsvarende verdensmestre så store problemer.

- Jeg har sagt, at danskerne er undervurderet i forhold til, hvor gode de er. Vi har spillet med dem i juni og september og leveret dårlige resultater. Vi vil forsøge at vende om på situationen i morgen, lød det fra Didier Deschamps.

- Om man skal tale om revanche, ved jeg ikke. Danskerne kender os, og vi kender dem. Der er forskelle mellem september og nu, fordi situationen på de to hold er ikke nødvendigvis den samme. Så vi skal lave vores analyser forud for kampen i morgen.

- Danmark er også i stand til at skifte system i alle kampe, og det kan give nogle problemer.

Danmark har i 2022 startet med to forskellige formationer mod Frankrig. På fransk jord i juni startede Hjulmand og co. med tre mand i forsvaret, mens de i september startede med en firebackkæde.

I VM-premieren mod Tunesien startede Danmark i en 3-4-3-formation, men skiftede senere over i en 4-3-3-formation.