• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Dansk stjerne på vippen til VM: Føles ubehageligt

Foto: Getty Images

Christian Nørgaard vil ikke lægge skjul på, at risikoen for at misse VM i Qatar har fyldt utroligt meget i de seneste måneder.

Af Lars Gram-Hanssen

Christian Nørgaard står i en uvis situation i disse dage, og den følelse er ikke den sjoveste. 

Det erkender Brentford-danskeren nu i et interview med DR Sporten, efter at han ikke var blandt de 21 spillere, som Kasper Hjulmand mandag udtog til VM. 

Landstræneren har således meldt ud, at han vil se Nørgaard an i denne uge, før han vurderer, om midtbanespilleren skal have en af de sidste fem pladser i truppen. Og risikoen for at misse VM i Qatar har længe fyldt meget i Christian Nørgaards sind. 

- Det altoverskyggende i den her sæson, som jeg i halvandet år har følt mig som en sikker del af, er blevet sat på pause. Det kan godt føles ubehageligt, fordi VM føles som en karrieredefinerende ting. Jeg følte mig meget tæt på landsholdets startopstilling i sommer, og jeg gik ind til Nations League-kampene med en forhåbning om at skulle starte inde i de fleste af dem, lyder det således, ifølge DR Sporten, fra Christian Nørgaard. 

Christian Nørgaard fik tirsdag comeback efter flere måneders skadespause, da han spillede de første 45 minutter af Brentfords Carabao Cup-kamp mod Gillingham. Midtbanespillerens sidste chance for at overbevise Kasper Hjulmand er på lørdag, hvor Brentford møder Manchester City på udebane.