VM

Dansk VM-modstander vinder: Awer Mabil matchvinder

Australien besejrede New Zealand med 1-0 i en venskabskamp torsdag middag dansk tid.

Australien er én af Danmarks tre modstandere i Qatar, og torsdag pudsede australierne VM-formen af med en venskabskamp mod naboerne fra New Zealand.

Det blev en god oplevelse for Australien, der på hjemmebane vandt 1-0.

Afgørelsen faldt efter godt en halv times spil, da den tidligere FC Midtjylland-profil Awer Mabil scorede kampens eneste mål.

Opgøret var også rig på nuværende Superliga-spillere. FC København-målmand Mathew Ryan vogtede buret for Australien, der desuden sendte OB's Joel King på banen til de sidste fire minutter. New Zealand stillede med Brøndbys Joe Bell og AC Horsens' Elijah Just fra start, mens FC København-spilleren Marko Stamenic afløste Joe Bell efter 65 minutter.

Danmark og Australien tørner sammen den 30. november.