Foto: Getty Images
VM

David Nielsen: Landsholdet er sure på medierne

Det bliver dog understreget, at landstræner Kasper Hjulmand bærer en del af ansvaret for, hvordan medierne har kunne angribe.

Danmark er færdige ved VM efter tre gruppekampe, hvor det kun blev til ét point. Slutrunden har også haft præg af at blive spillet i diktatur-staten Qatar og deres forhold til menneskerettigheder.

Det har været noget, som dele af pressen har haft meget fokus på, og det har påvirket de danske spillere ved slutrunden. Det fortæller den tidligere AGF-cheftræner og nuværende fodboldekspert hos TV 2 i News-programmet 'Presselogen'.

- I skal bare vide, at jeg er helt sikker på, at spillerne både er sure og irriterede på mediernes håndtering af det her. Og når de nu er røget ud af turneringen, så det kan de jo ikke sige, fortæller han og fortsætter:

- Hvis de nu havde vundet nogle kampe og gået videre, så kunne de jo have lavet et statement. Det kan de ikke nu, hvor de er svage. De har spillet meget, meget dårligt. Men I skal ikke være i tvivl om, hvad spillernes opfattelse er. Medierne har boret og hakket, lyder det fra David Nielsen.

Han har dog også en replik til den måde, som Kasper Hjulmand som landstræner har håndteret sagen.

- Jeg synes, at der er grænser for, hvad medierne kan bede spillerne at svare på. Men jeg synes også selv, at landsholdet inviterer det her indenfor i og med, at landstræneren også selv hele tiden har udtalt sig politisk omkring tingene, så han inviterer det ind. Når det kommer for tæt på efter den første kamp, så vil man ikke mere. Det skal styres meget hårdere og håndteres meget bedre, siger David Nielsen.

Der har også været kritik af DBU-ledelsen for den store danske VM-nedtur. Læs mere om det her.