• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Deschamps slår fast: Danmark er undervurderede

Foto: Getty Images

Franskmændene har på det seneste fundet ud af, hvordan Danmarks niveau er.

Af Oliver Okstrøm

Danmark og Frankrig må efterhånden være to mandskaber, som kender godt til hinanden. I løbet af 2022 har der allerede været to opgør, som begge var i Nations League, hvor danskerne vandt dem begge.

Først var det med 2-1 på udebane og dernæst med 2-0 på hjemmebane, og derfor er der da også tydelig respekt fra den franske landstræner Didier Deschamps. Det slog han fast ved fredagens pressemøde forud for lørdagens møde.

Her blev han spurgt til, hvordan det kunne være, at Frankrig på det seneste havde haft det så vanskeligt mod de rød-hvide.

- Det kan jeg sige dig. Jeg har sagt det mange gange, at de er undervurderede i forhold til deres virkelige niveau, siger han og fortsætter:

- De har givet os en del problemer, så vi vil sørge for, at vi kan vende trenden - uden at nævne hævn eller hvad det nu kan være. Det er et hold, som altid er i stand til at ændre system, som kan lede til forskellige udfordringer, lyder det fra Deschamps.

Ved pressemødet blev der også allerede spurgt til, hvordan den franske træner så på mulighederne for at møde enten Mexico eller Argentina i ottendedelsfinalen, men her slog han fast, at man først ville tænke på Danmark.

Dog erkender han, at der kan falde meget på plads i denne runde, og han foretrækker derfor at svare på spørgsmålet senere.

Ved pressemødet var det desuden svært for den internationale presse at komme igennem med spørgsmål. Se mere om det i videoen i toppen af artiklen.

Kampen mellem Danmark og Frankrig spilles lørdag klokken 17, og der er udsigt til markante udskiftninger på det franske hold. Læs mere om det her.