• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Nervøs for bænket Schmeichel: Det er ikke så smart

Foto: Getty Images

Flere danske landsholdsprofiler sad i weekenden på bænken for deres klubhold, og ifølge DR-kommentator Andreas Kraul er det primært i det centrale angreb, at situationen er ved at se kritisk ud for Kasper Hjulmand.

Af Lars Gram-Hanssen

Danmarks første kamp under VM spilles om to måneders tid, men i første omgang er det ikke så bekymrende, at flere landsholdsprofiler i øjeblikket ikke spiller så meget for deres klubber. 

Sådan lyder det fra Kasper Hjulmand efter en weekend, hvor folk som Kasper Schmeichel, Thomas Delaney og Kasper Dolberg ikke kom i spil, mens Jonas Wind og Andreas Cornelius sidder ude med skader. 

Landstræneren erkender dog overfor DR Sporten, at situation på den lange bane kan være 'en smule bekymrende'.

Ifølge DR Sportens fodboldkommentator Andreas Kraul er der dog aktuelt lige rigeligt med landsholdsspillere, der ikke er helt oppe i omdrejninger, omend man aldrig kan forvente at have en trup, hvor alt spiller maksimalt. 

- Men man kan måske have en lille bekymring om, at der er så mange, der er skiftet klub, og der er en del, hvor det ikke er 100 procent optimalt. Det handler også lidt om, hvem det er. Det er selvfølgelig ikke så smart, hvis Kasper Schmeichel skal til at sidde på bænken i Nice, lyder det således, ifølge DR Sporten, fra Andreas Kraul.  

Kommentatoren er dog primært bekymret over den centrale angriberposition, hvor hverken Kasper Dolberg, Andreas Cornelius eller Jonas i øjeblikket er i nærheden af topformen. Ifølge Kraul er den 19-årige Atalanta-angriber Rasmus Højlund faktisk den angriber, der er inde i den bedste rytme.