Foto: Getty Images
VM

Har historik med danskere: Nu tester de BIF-talent

Østrigsk klub ser nærmere på Brøndby IF-talent, der har kontraktudløb om en måneds tid.

Han har tidligere prøvetrænet i Esbjerg, og det helt er sikkert, at Brøndby IF's U19-spiller Valdemar Kwasniak skal finde sig en ny arbejdsgiver.

For midtbanespillerens aftale bliver ikke forlænget, når den løber ud om en måneds tid, og dermed er jagten sat ind på at finde en ny klub.

Og den klub er måske i det østrigske, for Sturm Graz, der har haft stor succes med danskere de seneste år, ser nu nærmere på fynboen, der har en fortid i både Næsby- og OB's ungdomsafdelinger. 

Det skriver Kronen Zeitung.

I øjeblikket er William Bøving på kontrakt i Sturm Graz, efter han er blevet købt fri af FC København. Og i sommer solgte man Rasmus Højlund for mange millioner - en angriber, man også købte i FCK.

Valdemar Kwasniak er ikke den eneste spiller, som den østriske klub ser nærmere på lige nu - klubben kigger også nærmere på højrebacken Stefan Despotovski. Han er uden kontrakt og ligesom Kwasniak 19 år.

Ligaen er ikke i gang lige nu i det østrigske, fordi der pause grundet VM-slutrunden. Dermed er det altså muligt at se nærmere på nye spillere uden at skulle forberede sig på en kamp et par dage senere.

Kwasniak nåede aldrig at få debut på Brøndby IF's førstehold. Han har kampe for danske ungdomslandshold.