Foto: Getty Images
VM

- Hjulmand må være dybt, dybt bekymret over ham

Det danske landshold åbnede VM med et skuffende resultat, og det stiller Hjulmand og holdet et sted, hvor det pludseligt er blevet besværligt at komme videre.

Det skulle have været tre danske point i åbningskampen mod Tunesien ved VM, men sådan gik det slet ikke.

Danmark og det nordafrikanske land stod for VM's første nulløsning, og det kom efter en kamp, hvor man taktisk ikke ramte rigtigt, og hvor Hjulmand også så nøglespillere, der ikke leverede varen.

Så hvor bekymret skal landstræneren være?

- Han må være dybt, dybt bekymret over at se Andreas Skov Olsen. Han blev sat op mange gange, men leverede overhovedet ikke. Kæmpe, kæmpe skuffelse og vel dårligste dansker på banen, siger Tipsbladets chefredaktør Allan Olsen og forklarer:

- Så der er klart nogle bekymringer. Dolberg leverede igen en bleg indsats, og Cornelius brænder den her kæmpe chance, så 9'er-problemet blev i hvert fald heller ikke løst denne gang.

- Nu fik Hjulmand i hvert fald set, at Eriksen ikke skal ligge ude til venstre - ind på midten med ham.

- Og så tænker jeg, at han  nu skal samle den her trup op, for det er nok en lidt bekymret trup. Frankrig venter, og taber man den, kan det hurtigt være et VM-exit, og så er det overhovedet ikke blevet den VM-slutrunde, man forventede.

Kasper Hjulmand og holdet ser nu ind to svære kampe. Taber man eksempelvis til Frankrig, skal man selv vinde og potentielt bruge fransk hjælp i sidste runde for at komme videre.

Se analysen af Danmarks åbningskamp i afspilleren over artiklen.