• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Hjulmand skuffet: Alligevel får de det pis-mål

Foto: Getty Images

Den danske landstræner var dog tilfreds med det meste af det, som han så mod franskmændene.

Af Oliver Okstrøm

Danmark måtte gå fra banen mod Frankrig med et nederlag på 1-2 efter en sen scoring fra Kylian Mbappe, som afgjorde kampen. Det var noget, som landstræner Kasper Hjulmand var godt skuffet over.

Det fortæller han kort efter slutfløjt til TV 2's mikrofon.

- Det er igen de små ting. Vi havde jo håbet på, at vi kunne lukke dem til her til sidst. Det var som om, at den var gået lidt kold, kampen. Men det er så små ting til sidst, siger han og fortsætter:

- Det er det indlæg, som vi giver dem, som vi ikke skal give dem derovre - og så følger vi ikke helt med på bagerste stang. Får den ramt i maven, og vi har et godt forsøg lige inden. Så igen. Det er de små ting her, lyder det fra Hjulmand.

Når det kom til det store billede af kampen, så står det endvidere klart for landstræneren, at det var en overordnet god kamp, de fik leveret.

- Det er et fantastisk hold, vi møder. Generelt synes jeg, at vi spiller en god og modig kamp. Der er altid tider, hvor man virkelig skal klemme balderne sammen mod Frankrig og forsvare heroisk i feltet, siger Hjulmand.

Som kampen udviklede sig lignede det også, at det skulle ende med en pointdeling, men sådan gik det altså ikke.

- Jeg synes egentlig, at vi spiller en god kamp. Vi kommer tilbage i kampen, og så er det som om, at måske kunne begge leve med uafgjort, og alligevel får de det pis-mål til sidst, fortæller Kasper Hjulmand.

Det blev dog ikke til de store karakterer til de danske spillere. Læs mere om det her.