• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

De Jong erkender: Ved ikke hvordan Messi stoppes

Foto: Getty Images

Hollænderne har et stort problem, når de møder Argentina i VM-kvartfinalen.

Af Oliver Okstrøm

Frenkie de Jongs hollandske landshold kommer på en stor opgave i deres kvartfinale, når de skal møde Argentina. Her kommer førnævnte midtbanespiller til at møde sin gamle holdkammerat fra Barcelona, Lionel Messi.

Netop Messi ser ud til at blive en hård nød at knække for Holland, erkender De Jong i et interview med ESPN, hvor han blev spurgt til, om der var en måde at stoppe Messi.

- Nej. Jeg kender ham, men jeg aner ikke, hvordan man stopper ham. Han har gjort en forskel i 15 år, og der er ingen måde at stoppe ham på, siger han og fortsætter:

- Normalt vil han også gøre en forskel til træning. Vi er bare nødt til at stoppe ham som et hold, lyder det fra Frenkie de Jong.

Det bliver desuden fastslået, at der ikke har været nogen kontakt mellem de to tidligere holdkammerater, og at der heller ikke er nogen planer om at skrive til den argentinske stjernespiller.

Forventningerne til opgøret er da også klart, hvor Holland har revanche til gode efter semifinale-nederlaget ved VM i 2014.

- Argentina er selvfølgelig et stærkt hold, men det er vi også. Det vil blive en rigtig god kamp, men jeg er selvsikker. Jeg tror, at de tænker det samme om os. Det bliver et 50-50-opgør, fortæller midtbanespilleren.

De Jong kom til Barcelona i 2019, og vandt sammen med Messi den spanske pokalturnering i 2021, hvor de begge scorede i finalen.

Billetterne til kampen er desuden ved at stikke helt på på det sorte marked. Læs mere om det her.