• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Juventus-stjerne sender advarsel til Ronaldo

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo har nu modtaget en advarsel fra din tidligere holdkammerat, Leonardo Bonucci.

Af Lars Gram-Hanssen

Efterårets VM-kvalifikation tog en overraskende drejning, idet både Portugal og europamestrene fra Italien kiksede den direkte kvalifikation. 

Og efter lodtrækningen til playoff-kampene stod det så klart, at kun én af de store nationer kommer til Qatar, idet de skal mødes i en eventuel finale, hvis de vinder deres respektive semifinaler mod henholdsvis Nordmakedonien og Tyrkiet. 

Meget tyder således på, at der er lagt op til et gensyn mellem Cristiano Ronaldo og flere af Manchester United-stjernens tidligere holdkammerater fra Juventus. Og Leonardo Bonucci har allerede advaret Ronaldo om, at superstjernen kan se frem til en hård aften, hvis Portugal og Italien mødes i playoff-finalen. 

- Jeg talte med Cristiano Ronaldo, og vi jokede om den mulige kamp mellem Portugal og Italien. Vi må se, hvad der sker på banen. Cristiano ved, at han vil få nogle slag, lyder det således, ifølge Daily Mail, fra Leonardo Bonucci i et interview med italienske Rai Sport.

- Vi er nødt til at koncentrere os om, hvad vi skal gøre på banen. Til marts mødes vi så igen, og jeg er sikker på, at vi kommer til at spille to fremragende kampe. 

Både Cristiano Ronaldo og Leonardo Bonucci skiftede til Juventus i sommeren 2018, og de to stjerner nåede dermed at være holdkammerater i tre år. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020