Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
VM

Kraftig advarsel til Danmark: I bliver chokeret

OB-spilleren tror, at Danmark tager for let på opgaven mod Australien.

VM venter lige rundt om hjørnet, hvor Danmark skal konkurrere mod Tunesien, Frankrig og Australien om en plads i 1/8-delsfinalen.

Tirsdag åbner Danmark slutrunden mod Tunesien, hvorefter Frankrig og Australien venter. Den sidste gruppespilskamp mod Australien kan formentlig afgøre begge nationers videre skæbne.

En australsk spiller med rødder i dansk fodbold tror på, at Danmark undervurderer det australske landshold. Således lyder vurderingen fra OB's venstre back Joel King.

- De har ikke store forventninger til os. Det tager jeg som en god ting. Hvis vi kan chokerer dem, så vil det være en god ting. De forventer helt klart ikke særlig meget. Det bliver fedt, når vi chokerer dem, siger Joel King til Fox Sports.

22-årige Joel King kom til Superligaen og OB tilbage i januar, men selvom venstre backen snart har spillet et år i Danmark, så tror han ikke, at det gavner synderligt meget, når man møder det danske landshold.

- Ligaen er meget anderledes sammenlignet med landsholdet. Deres landshold er meget stærkt i øjeblikket. Jeg kender nogle af deres spillere, men jeg tror ikke, at jeg vil være til særlig stor hjælp. Jeg er sikker på, at trænerne har gjort langt mere research, end det jeg ved om dem, siger Joel King.

Daniel Wass og Andreas Cornelius er to af de danske spillere, som Joel King kender fra Superligaen. Men hans viden skal først benyttes om knap 14 dage, da Danmark og Australien først tørner sammen den 30. november.

Sammen med FCK's Mat Ryan og den tidligere FCM-spiller Awer Mabil kan de assistere Australiens manager Graham Arnold og det øvrige trænerteam med deres erfaringer fra Danmark.