Video : Tipsbladet
VM

Landstræner gik fuldstændig amok på Mathew Ryan

FC København-målmanden fik en decideret skideballe ved Australiens sejrsmål mod Tunesien.

Man ser sjældent, at en landstræner bliver decideret tosset, når han ser sit hold score et mål ved en VM-slutrunde, men det var, hvad der skete, da Australien scorede til 1-0 mod Tunesien. 

Her viste TV-billederne nogle fuldstændig forrygende billeder af den australske landstræner, Graham Arnold.

Først jublede han enormt over scoringen med knyttede næver op mod himlen, efter at Mitchell Duke havde bragt Australien foran. Her løb samtlige af Australiens markspillere op til Duke for at fejre det, der endte med at blive sejrsmålet. 

Da Arnold så, at FC København-målmand Mathew Ryan ikke var med oppe og fejre scoringen, så blev hans forløsende jubel erstattet af decideret raseri. Det skriver Fox Sports

TV-billederne viste, at Arnold pegede og skreg efter Australien-kaptajnen, som ifølge ham skulle "lette røven" og spæne op i den anden ende af banen for at fejre målet med sine holdkammerater. 

Om det var for at illustrere sammenhold, eller om det bare var et eksempel på, hvor passioneret Arnold er, vides ikke. Til gengæld spurtede Ryan ud til sin rasende landstræner, hvor han fik nogle instruktioner, inden han blev sendt afsted mod sine jublende holdkammerater med ordet "go" efterfulgt af en pegefinger. 

Der er ingen tvivl om, at landstræner Arnolds passionerede væremåde på sidelinjen også kommer til udtryk på onsdag, når Australien kan kvalificere sig til ottendedelsfinalen, når de møder Danmark.