Video : Tipsbladet
VM

Landstræner raser mod Klinsmann: Træk dig fra FIFA

Irans landstræner er bestemt ikke imponeret over tyskerens kommentarer efter Irans sejr over Wales.

Irans landstræner Carlos Queiroz og den tyske legende Jürgen Klinsmann er bestemt ikke perlevenner i øjeblikket. 

Jürgen Klinsmann var nemlig særdeles kritisk over Irans måde at agere på under fredagens 2-0-sejr over Wales i studiet hos BBC, og det har nu fået Carlos Queiroz op i det helt røde felt. 

Han peger på, at Klinsmann skal trække sig fra sin rolle i FIFA, hvor han har en plads i forbundets tekniske gruppe. Det gør han i en række opslag fra sin private Twitter-profil. Det skyldes Klinsmanns bemærkninger efter Irans sejr, hvor han mente, at de påvirkede kampens dommere, og at det skyldes deres kultur. 

- Det er ikke tilfældigheder – det er med fuldt overlæg. Det er en del af deres kultur, og hvordan de spiller. De fik kørt dommeren rundt helt perfekt. Bænken hopper op og påvirker linjedommeren og fjerdedommeren. De er konstant i dit øre og i dit ansigt.

- Det er deres kultur. De får dig til at miste dit fokus og koncentration, hvilket er meget vigtigt for dig, sagde Klinsmann i BBC-studiet efter kampen. 

Dette kunne Queiroz ikke ignorere. 

- Uanset hvor meget jeg respekterer, hvad du gjorde på banen, er disse bemærkninger om den iranske kultur, det iranske landshold og mine spillere en skændsel for fodbold, skriver han blandt andet. 

Herefter inviterer han Klinsmann til den iranske landsholdslejr som gæst for at socialisere med spillerne - der er dog et men;

- Vi følger med stor opmærksomhed, hvad FIFAs beslutning bliver i forhold til din position som medlem af VM i Qatars ’technical study group’. For vi forventer selvfølgelig, at du trækker dig fra den post, inden du besøger vores lejr, skriver han. 

Hele Queiroz' samling af beskeder kan ses herunder - klik blot på tweetet: