• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Jacob Quvang

Mølby er irriteret: Han opfører sig som en nar

Foto: Getty Images

Jan Mølby er ikke imponeret over den udskældte VM-helt.

Af Jacob Quvang

Emiliano Martinez blev en helt i hjemlandet Argentina, da han var med til at sikre VM-trofæet efter sine redninger mod Frankrig i VM-finalen.

Martinez har dog været meget i vælten siden for sine metoder, man anser som usportslige. Han er ligeledes blevet kritiseret for at have hånet Kylian Mbappé under paradekørslen i hjemlandet. 

Siden har Aston Villas cheftræner Unai Emery fortalt, at han vil tage en snak med sin keeper, når han kommer hjem fra fejringen. Længere gik det spanske medie Fichajes, da de skrev, at Emery ikke vil arbejde med Martinez.

Viaplay-ekspert og Liverpool-lgenden Jan Mølby er heller ikke imponeret over Martinez' aktioner, og han kalder målmanden for en "mindre nar". Det gør han i optakten til Aston Villas kamp mod Liverpool mandag aften, som Villa uden Martinez på mål tabte 1-3.

- Umiddelbart tænjker jeg, at han er en fremragende målmand, og det fik han også lov til at vise under VM. Hans generelle opførsel er jeg ikke fan af. På mange måder synes jeg, at han opfører sig som en mindre nar. I sidste ende er det ham, der har billedet med VM-trofæet, og ham der er verdensmester.

- Men jeg kan godt forstå, at hans manager tænker, at når han kommer tilbage, så tager vi lige en snak om nogle ting. Der er ikke nogen grund til at være unødvendig upopulær, når man skal til udekampe. Det er jo svært nok i forvejen, uden at man har en spiller, der hurtigt kan blive til den mest upopulære spiller i Premier League, lyder det fra Jan Mølby. 

Emiliano Martinez er siden blevet rygtet til blandt andre Bayern München. 

Se snakken om Emiliano Martinez i afspilleren over artiklen.